Schönheit und Geschmack : die Theorie der Künste in der spanischen Literatur des 18. Jahrhunderts / Helmut C. Jacobs
Príomhchruthaitheoir: | Jacobs, Helmut C. <1957-> (Údar) |
---|---|
Formáid: | Tráchtas LEABHAR |
Teanga: | German Spanish |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Frankfurt/Main :
Vervuert,
1996
|
Eagrán: | 1. Aufl. |
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | Inhaltsverzeichnis |
Míreanna comhchosúla
-
Ist Schönheit messbar?
Foilsithe / Cruthaithe: (2008) -
Geschmack
de réir: Agamben, Giorgio
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Der gute Geschmack : Studien zur Entwicklung des Geschmackbegriffs
de réir: Frackowiak, Ute
Foilsithe / Cruthaithe: (1994) -
"Die stille Arbeit des Geschmacks" : die Kategorie des Geschmacks in der Ästhetik Schillers und in den Debatten der Aufklärung
de réir: Amann, Wilhelm
Foilsithe / Cruthaithe: (1999) -
Schönheit : Traum - Kunst - Bildung
Foilsithe / Cruthaithe: (2007)