An analytical inquiry into the principles of taste
VerfasserIn: | |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Bristol [u.a.] :
Thoemmes,
1999
|
Ausgabe: | [Nachdr. d. 2. Aufl.] London 1805 |
Schriftenreihe: | Aesthetics <19th century>
1 |
Schlagworte: |
LEADER | 00625nam a22002291c 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 0i017497 | ||
008 | 010123s1999 gw eng d | ||
005 | 20130704132718.0 | ||
041 | |a eng | ||
084 | |a AE 1A 19 | ||
090 | |a AE 1A 19 */Aes -01 | ||
100 | 1 | |a Knight, Richard Payne |4 aut | |
245 | 1 | 3 | |a An analytical inquiry into the principles of taste |
250 | |a [Nachdr. d. 2. Aufl.] London 1805 | ||
264 | 1 | |a Bristol [u.a.] : |b Thoemmes, |c 1999 | |
300 | |a XXIV, 470 S. | ||
490 | 1 | |a Aesthetics <19th century> |v 1 | |
650 | 4 | |a Ästhetik | |
650 | 4 | |a Geschichte 1805 | |
650 | 4 | |a Quelle | |
952 | |i 2000:821 | ||
099 | 1 | |a 20010123 |